Arxiu

Obres faraòniques

Cada vegada que vaig en cotxe de Sabadell a Barcelona per l’autopista, en arribar primer al Coll de Montcada i després a l’alçada de Torre Baró i veure aquells fastuosos carrils que hi estan fent i que sembla que vulguin volar cap al cel, em pregunto si no n’han fet un gra massa, si calia gastar un dineral en una obra que, si bé serà d’utilitat pel trànsit, tothom veu que es podia haver fet d’una manera més senzilla pel lateral esquerra de l’autopista on no hi ha edificacions, i que hagués costat moltíssim menys. Quina manera de malgastar els diners!
Després llegeixo unes declaracions del conseller Recorder en què canta les excel.lències d’aquest carril bus-VAO, que permetrà circular-hi als autobusos, taxis i vehicles amb tres o més passatgers i que, sens dubte, facilitarà el trànsit per la C-58. I em sembla perfecte; però jo em queixo del faraonisme d’una obra que ha costat 81 milions d’euros, la meitat dels quals els ha finançat la mateixa Unió Europea que ara, amb raó, ens considera uns malgastadors i ens les fa passar canutes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top