Arxiu

Soroll a la plaça Creu Alta

Sóc una veïna de la plaça Creu Alta que està molt cansada de patir el soroll que ocasionen els concerts que, des de finals del mes de març fins finals del mes de juny, s’han celebrat a la plaça, com a mínim, un cop al mes. Durant aquest mes de juliol, cada divendres i dissabte a la nit teníem soroll, ja sigui perquè el concert és a la mateixa plaça o bé al pati de Can Balsach.
Som una parella que treballem de dilluns a diumenge perquè som sanitaris i tenim guàrdies, però el pitjor de tot és que tenim un nen de 20 mesos que plora i no entén el perquè el pis tremola de soroll i sua pel fet d’haver-ho de tenir-ho tot tancat.
És desesperant passar les nits de cap de setmana cansada amb el nen al coll, plorant i desitjant que passin les hores per gaudir del silenci i començar a descansar… fins a l’hora de tornar a treballar.
Em sembla injust que totes les celebracions, ja siguin de grup d’esplai, dels diables, dels bastoners de Saba-
dell o de qualsevol altre caire, s’hagin de desenvolupar a sota mateix de casa nostra.
Ja en tenim prou amb la festa major del barri i amb els concerts de la festa major de Sabadell que, sabuts amb antelació, optem per no viure-ho, marxant de casa tot el cap de setmana.
Seria demanar molt donar permisos per celebrar l’acte que sigui al Parc Catalunya o bé a baix al riu Ripoll? Potser així no es molestaria tant el veïnat… Moltes gràcies!

Comentaris
To Top