Arxiu

«Creeps», la manipulació mediàtica dels adolescents a ritme de Radiohead

L’actriu Yasmina Espelosin, una de les protagonistes

El teatre dirigit a adolescents funciona si els temes –i com es tracten– són potents. Un bon exemple és L’aviador, companyia que ha tingut èxit amb Límits i ara presenta Creeps, una inquietant obra sobre l’explotació de les emocions amb fins mediàtics. Aquest divendres (20h.) s’estrena a L’Estruch amb un assaig obert.

Yasmina Espelosin, jove actriu que va sortir a «El cor de la ciutat», Júlia Truyol i Ann M. Perelló protagonitzen, junt amb Conchi Almeda un muntatge sobre unes adolescents que participen a un suposat càsting però, al cap de moltes proves on es posen al límit les seves emocions, començaran a veure que alguna cosa estranya està passant darrera les càmeres.
És l’inici de Creeps, del jove dramaturg alemany Lutz Hübner –el més representat ara mateix a Alemanya i també molt d’actualitat arreu d’Europa–, una obra sobre la manipulació dels adolescents o, més concretament, «exprémer les seves emocions fins convertir les misèries en espectacle», apunta el director de la cia. L’aviador, Miquel Àngel Raió.
Multimèdia
La nova producció de la companyia, que ja va estrenar Límits a L’Estruch i encara està funcionant molt bé arreu (22 funcions fetes i 10 més en cartera), és multimèdia. Inclou càmeres ocultes a diferents racons del teatre, que emeten imatges en directe del que passa a l’escenari junt amb altres ja gravades, i té una banda sonora fonamental on era obligada la cançó Creep, de Radiohead, però també hi figuren Earth Song, de Michael Jackson, I’ll always love you, de Whitney Houston, i música actual de hip hop  i electrònica.
Després dels assajos de les darreres setmanes a Sabadell, l’assaig obert d’aquest divendres al teatre de L’Estruch (Sant Isidre, 141) és també, a més, l’estrena de la primera versió, assenyala el director. «Té molta complexitat tècnica i segurament s’haurà d’anar ajustant», diu.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top