Arxiu

Oferiment obert

Fa gràcia veure com, en aquests darrers dies, gent propera a Barbastre es queixa pel cas de certs objectes exhibits en un museu de Lleida, i per com aquest no atén la seva petició de voler-los tenir ells exhibits i en propietat.
I ho comparo amb el meu cas: actualment disposo d’una col.lecció de dibuixos, fotografies i catàlegs on s’hi mostra tota l’evolució del mobiliari de les llars sabadellenques dels darrers setanta anys aproximadament, i que ofereixo a alguna entitat que la vulgui guardar adequadament.
Però jo em pregunto: es quedarà aquest material a Sabadell o anirà a parar fora d’aquí gràcies a que trobi algú que s’hi interessi? I d’aquí cinquanta anys o més, quan la col.lecció guanyi en valor històric, la gent de Sabadell la podrà reclamar com a seva?
I és que, de vegades, les coses són més complicades del que puguin semblar a primer cop d’ull.
El meu oferiment resta obert, si bé per poc temps, perquè fora d’aquí ja he trobat algú que s’hi interessa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top