Arxiu

Vacances? Pitjor del que sembla

Ja fora del festival 30 Nits, l’espai Àgora de Sant Oleguer (Sol i Padrís, 93) aprofita el seu format proper de cafè-teatre per presentar avui (21.30h.; 10 euros amb consumició inclosa) «És pitjor del que sembla», un espectacle de Toni Mata que, amb projecccions i cançons, explica unes suposades vacances recents amb fotografies delirants.

Toni Mata, que ha estat coordinador de guió del programa d’Andreu Buenafuente, ha decidit aprofitar les seves taules com a monologuista, que no són poques, per passar de la televisió a enfrontar-se al públic dalt d’un escenari.
Amb «humor, música i dansa espasmòdica-contemporània», segons anuncia, ha preparat un espectacle on l’acompanyen Ferran Andechaga, creatiu musical per a programes com l’APM? i Zona zàping de Televisió de Catalunya,  entre altres, i el músic multiinstrumentista Sergi Esparza.
Creat per Fullaraca Produccions, És pitjor del que sembla s’acosta al públic amb un plantejament que qualsevol ha viscut de prop, i que ara torna guanyar actualitat: algú que acaba de tornar de vacances explica amb devoció i detalls tot l’estiu a partir de fotografies i anècdotes.
En el cas de Toni Mata, les fotografies del viatge no és que siguin avorrides o deixin indiferent la víctima innocent. És que són «diferents, inversemblants, delirants…» Tot i així, ell demostrarà que l’explicació de tot allò que pot semblar surrealista és «pitjor del que sembla».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top