Arxiu

El Ball de la Bola arriba a la Seu d’Urgell

El Ball de la Bola de Sabadell no va guanyar finalment el concurs de «La Dansa mes viva dels Països Catalans» de Catalunya Ràdio però, com a finalista, va ser dissabte passat a la Seu d’Urgell de la mà d’una àmplia representació sabadellenca.
L’acte, celebrat a la Plaça de les Monges de la capital de l’Alt Urgell, va comptar amb Joan Carles Sánchez,  tinent d’alcalde de l’Àrea de Presidència i Serveis a les Persones i regidor de Cultura, i Josep Egea,  President de l’Esbart Sabadell Dansaire.
També hi va assistir Joan Manau, que a més de tinent d’alcalde de l’Àrea d’Urbanisme i Espai Públic i regidor de la Policia Municipal és el compositor de la música del Ball de la Bola. Per això el citat dissabte va dirigir la cobla La Principal de la Bisbal, formació que es va encarregar de posar la música a les danses.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top