Arxiu

Barraques i incivisme

Llegint la carta sobre l’impacte de les Barraques a l’entorn del Vapor Turull (D.S. 13-09-12) voldria fer alguns aclariments, com a veïna de la zona.
Jo no sé si el problema és de l’alcalde, de l’Ajuntament o de qualsevol altra autoritat, però el que sí sé és que l’incivisme és culpa dels propis incívics. També sé que el soroll és culpa de qui el genera. I també sé perfectament que han estat els propis organitzadors de les Barraques els màxims responsables de que es facin a l’espai del Vapor Turull. Són ells els qui diuen que porten anys reclamant aquest lloc.
I sap per què volen fer les Barraques allà? Doncs perquè són a prop de casa seva. Això significa que organitzadors i molts participants a les Barraques són simplement veïns del Centre. Potser el problema no és tant d’ubicació com d’educació cívica. I, per molt que ens dolgui dir-ho, l’educació cívica és principalment feina dels pares de joves i adolescents. Si alguna queixa important s’ha de fer és als veïns dels qui es queixen de les Barraques, al seu mateix entorn territorial, perquè són pares i mares que no han  donat la suficient educació cívica als seus fills.
El problema no és si les Barraques es fan aquí o allà. El veritable problema és saber divertir-se cívicament.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top