Arxiu

Les Barraques també són Festa Major

Aquests dies de Festa Major la ciutat no està tranquil·la: es mou i fa soroll. I això és el que toca. Durant tres dies l’any (només tres dies…) podem gaudir de concerts, activitats, i moltes coses que la ciutat ens ofereix i que, al cap i a la fi, paguem entre tots i totes. Sí, és cert, mai no plou al gust de tothom. Segur que algú pensarà que a la Festa li falta música, o un altre creurà que la bicicletada hauria de ser més planera…
I com això, tot. Fins i tot les Barraques. A alguns els fascinen, a d’altres ni els importen i fins i tot a alguns els hi molesten: pel soroll, pel jovent o perquè no poden aparcar a prop de casa… Igual que a mi em podria molestar que tallessin el carrer de casa perquè s’hi ha de fer la cursa popular (que no és el cas…). Però crec que aquests dies hem de ser més pacients i pensar que la ciutat és de tots. Tant dels qui van als concerts com dels qui van a fer esport. Tant dels qui van al Museu com a les Barraques. I no es tracta de posar les activitats tan allunyades com puguem, perquè estarem desvirtuant la Festa, la nostra festa, la de tots. El que hem de fomentar és que el civisme i el bon veïnatge permetin la convivència entre els que surten de nit i els que surten de dia. Al cap i a la fi, són tres dies!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top