Arxiu

Una ‘jam-session’ obre avui la temporada de jazz en viu al Griffin

El Griffin reprèn el ‘swing’ avui i ho fa amb una temporada que es presenta atractiva, amb figures de gran solvència i presentació de nous projectes.
Avui (22.30h.) l’escenari del carrer La Segarra es reobrirà en format de ‘jam-session’ oberta als músics, amb O. Hernandez, P. Weht i I. Boggio.
La setmana vinent, dia 4, el nivell està assegurat amb el popular August Tharrats (piano), que acompanyarà el seu blues, boogie-woogie i tocs de swing amb Jordi Mestres al contrabaix i Anton Jarl a la bateria.
El brasiler Euclydes Mattos torna el dia 11 en format de duo (amb el bateria i percussionista Daniel Levy). Una nit de bossa-nova, MPB i ritmes menys coneguts com la coladeira, el forró o el baião, sempre amb esquitxos de temes originals d’aquest guitarrista i cantant sensible.
El dia 18 ve un duo format pel guitarrista i compositor argentí resident a Barcelona Juio Santillán i la cantant Ana Rossi. Comparteixen projectes com Patio de tierra, Un instante (homenatge a J.L.Borges) o aquest duet amb el qual interpreten cançons de Cuchi Leguizamón, Cartola, Chico Buarque  i temes propis de Julio Santillán.
I aviat vindran el trio de Gemma Abrié (amb Dave Mitchell i Garry Fimister), la música llatina de Los Barnafriends amb Angá el indio, l’Ignasi Terraza Trio, el Judit Neddermann Quartet i el guitarrista Gustav Lundgren amb Fredrick Calrquist.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top