Arxiu

Sílvia Comes obre els concerts a l’Àgora

La cantautora Sílvia Comes, que va fer duo amb Lídia Pujol i ha cantat amb Lluís Llach o Pedro Guerra, obre avui la 15a temporada de l’Espai Àgora de Sant Oleguer amb Reserva, un concert amb les seves últimes cançons des del disc Faro (2007).

La poetessa valenciana Teresa Pascual o Gloria Fuertes han donat algunes de les lletres a Sílvia Comes per aquest nou material del seu projecte Arena.
Les interpretarà junt amb la percussionista i bateria Fani Fortet, a l’Espai Àgora del centre cívic de Sant Oleguer, que obre així la temporada del seu quinzè aniversari. L’actuació començarà a les 21.30h. (entrades a 10 euros, telf. 93 712 01 92 i info@agorasabadell.cat).

El concert serà «un molt bon començament» per una temporada que l’Àgora ha preparat, com sempre, en la línia del seu eclecticisme, varietat de propostes i el format de proximitat, reitera Maria Antònia Cabistany, la impulsora.
Destacant la suma d’esforços i la «generositat» dels artistes i voluntaris que fan possible una programació privada dins un espai públic, Cabistany recorda que «les grans idees, si no tenen gent que s’hi aboqui, es quedarien en res».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top