Arxiu

Qui em recuperarà l’oïda?

El passat dia 9 de setembre (Festa Major de Sabadell) va ocórrer un fet del que tota la vida me’n recordaré. Van passar els “Trabucaires” com una activitat més que la Comissió de Festes va programar pel carrer del Sol. Vaig sentir des de lluny els trets dels trabucs que portaven. Quan s’aproparen a prop de casa meva, vaig sortir i em van disparar amb la posició del trabuc amunt a una distància de 3,4 metres. Vaig entrar a casa corrent i em vaig trobar rara: les orelles em xiulaven, tot em ressonava, inclús la propia veu. Tinc un “Trauma Auditiu Ambiental“ de l’oïda mitjana, i des de l’accident trobo molt poca milloria.
A la consulta de l’otorrino d’Urgències hi havia una mare amb molta angoixa perquè el seu nen havia perdut l’oïda en un correfoc.
Sí. aquestes actuaccions produeixen accidents, encara que molta gent no ho manifesta. Penso que es podria estudiar la fórmula de que causessin el mínims d’accidents als ciutadans i canviar les activitats.
A mi qui em recuperarà l’oïda que fins a primers de setembre estava tan bé? Un sentit tantimportant per l’ésser humà com la oïda que fins ara no s’ha investigat per portar a terme intervencions quirúrgiques.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top