Arxiu

Plaça Sant Roc sense flors

Cada tarda, després de recollir la meva néta del col.legi, anem a passar una estona a la plaça Sant Roc on s’ho passa molt bé jugant amb les companyes, mentre les mares i iaies comentem coses de la canalla i de la vida. L’altre dia parlàvem del goig que feia abans la plaça, amb els brolladors que donen fresqueta a l‘estiu i les flors tan boniques que hi havia als parterres. Ara, suposo que per la crisi, les flors han desaparegut i els parterres fan bastanta pena. Recordo que alguns polítics acusaven l’Ajuntament de malgastar diners per posar flors a molts llocs de la ciutat i m’imagino que, ara que no n’hi ha, deuen estar molt contents. És això el que volien aquest polítics? Quina llàstima!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top