Arxiu

UGT critica, però no demana explicacions al Club Natació

Avui, com que es critica qualsevol cosa amb la que no s’està conforme, no és pas estrany que la secció sindical de la UGT del Club Natació Sabadell, sobretot en el cas dels treballadors acomiadats, que se suposa han calibrat o verificat si ha estat d’una forma legal, permesa o autoritzada, no es pronuncïi sobre aquest fet, sinó que denuncia. Sobre els esportistes, no tinc contacte amb els tècnics. Sobre els socis, haurien de detallar quin o quins drets se’ls han retallat. Potser si sabéssim el nom del socis afectats podríem calibrar millor la cara i la creu de cada cas. Fins aquí, i detallant, la UGT és lliure d’iniciar qualsevol defensa.
Referent a la senyoreta Belmonte, poden parlar de poc enginy o de dubtós gust. No sé si un esportista, per molta que sigui la seva valua dintre de la piscina, ha de donar un cop de porta o senzillament plantar en sec a autoritats, directius i, el que és pitjor, als seu companys de l’equip comú que tots plegats formen sota els colors d’un Club de la ciutat. Està clar, però, que això de la ciutat la senyoreta de referència ho ha oblidat repetidament, i vostès ho saben prou bé. Per casualitat, van estar en els contactes per la renovació? Que la direcció hagi actuat així, augmenta, que no minva, la popularitat, la reputació o la dignitat d’un Club que camina vers el seu centenari curull d’èxits històrics fins i tot a nivells que traspassen la frontera sabadellenca.
Personalment, sols en nom de molts socis, i sense cap autorització ni recomanció directiva – a última hora puc dir que vaig dedicar el meu temps de repòs durant 20 anys a l’entitat- els voldria demanar que, sense dilació, demanessin a la Junta actual una reunió amb els socis, especialment amb els del Consell d’Honor, que són, suposo, els que van omplir, guanyar el que ara s’està balafiant amb una rapidesa supersònica. Expliqueu cara a cara el que no accepteu, doneu dades i, sobre tot, fonts i origen de la vostra informació, que té unes certes dimensions de tragèdia i no desprenen bon flaire. No us escudeu darrere  les sigles de la UGT. I no feu com aquell senyor de l’oposició que va dir “Jo ho faria d’una altra manera”. Si ho penseu així o bé ho feu, el millor és aguantar el que hi ha.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top