Arxiu

El 33 emet avui «Dimanche à Brazzaville»

Un grup d’elegants ‘sapeurs’, una de les tres històries del documental (foto: Enric Bach)

La mirada fresca, diferent i en clau positiva dels joves realitzadors sabadellencs Adrià Monés i Enric Bach sobre la capital del Congo-Brazzaville els ha valgut nombrosos premis nacionals i internacionals i ésser seleccionats a més de 30 festivals.
Avui, a les 21.30h., el 33 emet al seu programa «El documental» Dimanche à Brazzaville, una producció de Fasten Seat Belt amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i Télé Congo.
Vertebrades pel locutor  Carlos La Menace, s’hi expliquen tres històries de la quotidianitat congolesa: el ‘sapeur’ Yves François Nagatsongo, àlies Yves Saint Laurent pel seu orgull de vestir elegant; Chériff Bakala, un raper que mescla hip-hop amb el folk congolès; i Palmas Yaya, actual campió de ‘catch’ de Brazzaville, que es valdrà dels ‘fetitxes’ i la màgia per revalidar el títol.
Televisions de tot el món ja han emès aquest documental d’Adrià Monés i Enric Bach, cap de redacció a Salvados (El Terrat–La Sexta) i productor de cinema a Filmax, respectivament. Lluny dels clixés de la guerra i les misèries, mostren un continent on, per exemple, una singular associació (la SAPE) ha fet de l’elegància i el saber comportar-se una raó de viure (http://www.dimancheabrazzaville.com/).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top