Arxiu

La Cia. Personal, sorgida d’un taller de La Cubana, actua els dimarts al Llantiol

L’actriu sabadellenca M. Eugènia Casanova i David Barceló es van conèixer a un curs de teatre de La Cubana i, seguint el seu estil, van muntar la Cia. Personal, amb la qual actuen els dimarts al Llantiol amb L’agència. Un munt de personatges hi busquen l’amor.

La Mari, una ex-ionqui en tractament, la Rafaela, una dona de fer feines, la Chantal, una prostituta de baixa laboral, l’Eduard, un ‘azafato’ de vol amb molta ploma, Paco Lechuga, el fruiter calent, i un terapeuta emocional argentí són alguns de la quinzena de personatges que encarnen successivament M. Eugènia Casanova i David Barceló al cafè-teatre El Llantiol de Barcelona.
Cada dimarts a les 20.30h pugen a l’escenari amb aquesta comèdia de proximitat i pocs mitjans, on aboquen bona part de les tècniques apreses amb La Cubana. Es van conèixer el maig del 2010 en aquest curs teatral  reservat a 30 seleccionats, van començar a assajar el 2011 a L’Estruch de Sabadell i el novembre d’aquell any estrenaven L’agència, on tots aquests personatges busquen la seva mitja taronja i al final els dóna un cop de mà el públic.
L’obra ha prorrogat al Llantiol (entrades a la web del teatre i l’Atrapalo) però la companyia no amaga les «grans dificultats» que troben en el context actual perquè el públic s’arrisqui a descobrir-los.
«Si no ets molt conegut és difícil que et facin cas i nosaltres, com moltes altres companyies, no tenim mitjans per promocionar-nos», deixen anar David Barceló (Menorca, 1971) i la sabadellenca M. Eugènia Casanova, que ja han tret tot el suc possible a familiars, amics i l’inevitable, però cada cop més saturat, Facebook.
A més, ells s’ho han de fer tot, mentre resen perquè no caigui un partit del Barça en dimarts o no plogui aquell dia. «A nivell personal la nostra feina és més satisfactòria perquè tu veus el resultat per l’esforç que hi has posat. Ningú et mana, però ningú t’ajuda», afegeix Casanova.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top