Arxiu

Resposta al senyor Vicenç Marquès

En resposta a la carta, signada per Vicenç Marquès i Sanmiquel amb el títol “Tots iguals? No” (D.S. 9-11-12) voldria fer alguns aclariments. Tot i que el senyor Marquès no menciona la ciutat ni l’espai a què es refereix quan diu que un partit polític no ha tingut accés a un equipament municipal, m’agradaria posar-lo en antecedents del que ens va passar a Fira Sabadell. I és que lamentaria molt que una persona de bona fe hagi pogut estar manipulada pels responsables de CiU de Sabadell, de manera que li hagin fet creure que des de Fira Sabadell no es volia deixar fer un acte electoral d’aquesta formació política. Com podrà comprovar a continuació, la realitat no és sempre com alguns la volen disfressar.
El que realment va passar és que el dia 8 d’octubre CiU va sol·licitar la reserva de la nau principal de Fira Saba-
dell per a un acte electoral i se li va contestar que ja estava previst celebrar una activitat el dia abans, concretament la Fira de Comerç, i que pel volum d’stands l’espai central de Fira no estaria desmuntat i lliure amb tan poques hores. Per això se’ls va oferir la Fira per altres dates, a la qual cosa CiU va contestar que intentaria canviar les dates. Finalment, la resposta de CiU va ser que no.
Si d’aquesta realitat algú vol fer creure que hi va haver una voluntat premeditada d’impedir un acte polític de CiU a Sabadell, crec que només es pot deure a la mala fe de qui estigui explicant les coses molt diferents a com en realitat van succeir.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top