Arxiu

Foc d’encenalls

Ja em perdonaran els que des de les administracions públiques i entitats dediquen esforços i imaginació per buscar sortides a la crisi económica que tant ens està assotant. Però molt sovint, quan llegeixo algunes de les iniciatives que proposen, segurament amb la millor bona fe, penso que es tracta de poca cosa més que de foc d’encenalls, de propostes sense concreció en la realitat pràctica de cada dia. El darrer exemple, que per suposat no és ni molt menys l’únic, el vaig veure al DS de dijous de la setmana passada amb un titular que deia:”Compromís de 60 organitzacions per dinamitzar l’àmbit de la B-30”. I està molt bé això de voler dinamitzar una àrea que integra 23 municipis al llarg d’un tram de via de 50 kilòmetres, amb un gran potencial econòmic que, segons va dir un dia el president Pujol en una conferència, és la segona àrea industrial d’Europa. És un bon propòsit, però trobo a faltar actuacions concretes per portar-lo a terme i sembla més un manifest publicitari que altra cosa. Bones intencions i foto, però poca cosa més.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top