Arxiu

Judit Neddermann canta a trio aquesta nit al Griffin

Judit Neddermann està d’actualitat pel seu treball com a solista a Cançons de la veritat oculta (Bankrobber, 2012), disc de creació col·lectiva a partir dels contes de Pere Calders, però forma part d’altres projectes com Coetus, The Gramophone Allstars, We Sing Wayne Shorter o Verd i Blau.
Avui la cantant barcelonina actua al cicle de jazz en viu del Griffin (La Segarra, 25; 22.30h.) amb «2.5.6», un trio on figuren Ignasi Cussó a la guitarra i Isaac Coll al baix.
El seu repertori bascula entre el jazz, el soul i la bossa-nova, on la jove vocalista proposa «una suma d’intimitats», una conversa entre els dos instruments i la veu en la qual «cada frase s’emet com un salt al buit amb l’esperança sempre acomplerta d’una resposta», assenyalen.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top