Arxiu

Recordem el que volem o allò que volen?

El poder de la suggestió és impressionant. Podem arribar a creure que hem vist coses que fins i tot no han existit mai, només pel fet que els records es barregen amb la realitat. Les insinuacions poden contaminar la veritat. He arribat a aquestes conclusions després de fer un treball de publicitat on s’utilitzen tècniques no convencionals de comunicació i on es creen esdeveniments ficticis.
Al mes de gener del 2006, la pacient d’un conegut psiquiatra va dibuixar la cara d’un home que apareixia en els seus somnis. Altres pacients, després de veure el retrat, afirmaven que també l’havien vist en els seus somnis. Tot era suggestió. Estudis recents demostren que s’han donat casos d’acusacions de delictes greus on hi ha hagut una influència en els records de la víctima i que l’han condicionat a fer una acusació “contaminada”.
No hem de subestimar, doncs, el poder de les imatges subliminars, ens marquen el nostre present i també el futur.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top