Arxiu

La llarga batalla del Quart Cinturó

“Las cosas de palacio van despacio” diu una coneguda dita castellana. Però també n’hi ha una altra que diu: “El que la sigue la consigue”. Ambdues em sembla que es poden aplicar al tema del Quart Cinturó, una batalla que tanta feina i lluita ha costat a un bon grup d’entitats vallesanes que s’hi van oposar, amb tota mena d’arguments, durant més de 20 anys! A la fi, sortosament, l’Estat els ha donat la raó. Jo considero que és una bona notícia perquè, si es portava a terme aquest projecte del Quart Cinturó, una gran part del Vallès hagués quedat més malmesa del que ja ho està i ens portaven a fer realitat allò que, alarmat, deia el poeta Joan Oliver, que “del Vallès no en quedarà res”. Els ciutadans hem de vetllar pel medi ambient i parar els peus als que només pensen i ho veuen tot exclusivament des de ‘la pela’, sense pensar en la qualitat de vida de la gent ni en el futur. És per això que, després d’haver quedat desencisada per no poder passejar com feia sovint per aquells indrets on ara hi ha el camp de golf, estic molt contenta perquè l’Estat hagi parat aquest despropòsit del Quart Cinturó. I també vull felicitar totes les entitats i persones que han combatut sense defallir en aquesta llarga batalla.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top