Arxiu

D’això es tracta, de política

Sense ànim de fer polèmica en aquesta secció, voldria puntualitzar dues coses sobre l’escrit del Sr.Paco Fernández del dia 22, tot i que pel seu càrrec penso que les té molt clares. La primera confirmar la seva afirmació: es tracta de política. Sóc entre els que pensen, a pesar del que està caient, que la política és una de les activitats més nobles a què una persona es pot dedicar, síntesi de l’acció social, la comunicació i la pedagogia. Lluny, doncs, del to despectiu que li aplica. Vostè redueix a una qüestió de persones un afer de polítics, perquè a l’Ajuntament no es redimeix res a nivell personal.
No sé a vostè, però personalment no m’agrada que arran del cas Mercuri, el més alt mandatari de la nostra ciutat no pari de sortir a les portades o informatius dels principals mitjans de comunicació i encara menys que sigui objecte d’escarni en els programes humorístics. Políticament això no honora el càrrec ni la ciutat, la qual a hores d’ara ja mai més es podrà recuperar del cas d’imputació, amb o sense culpabilitat.
No, no vull això ni pels polítics ni per Sabadell, i la forma d’evitar-ho és deixar pas a la justícia  retirant-se, momentàniament, de l’escena política, com ha demanat des de l’inici la majoria del Ple, els catorze regidors i regidores que no governen.
Només les actituds polítiques, per damunt dels afers personals, poden evitar el desprestigi institucional que malauradament s’està instal·lant a la nostra societat i alhora corca la democràcia perquè, quan els fets demostrin fins on arriben les imputacions, com vostè diu, el mal originat ja serà irreparable. Per mostra l’explícit l’acudit aparegut en aquest diari el mateix dimarts dia 22.
Per últim, li agrairia que actualitzés la seva informació. Fa anys que no pertanyo a cap òrgan directiu de l’Entesa per Sabadell, cosa que no m’impedeix tenir opinió política.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top