Arxiu

Carrer Bertha Von Suttner?

Vaig llegir la carta “Noms pacifistes pels carrers de Castellarnau”, signada pel la Coordinadora Un Altre Món És Possible” (D.S. 7-2-2013) i vaig quedar una mica perplex. Considero que està molt bé que, quan es pugui, alguns carrers de Sabadell es dediquin a persones relacionades positivament amb la pau; però proposar que un carrer sabadellenc porti el nom “Bertha Von Suttner” em sembla una mica fort per la seva fonètica, que segurament portaria a  equivocacions i a haver-lo de repetir quan algú et preguntés la direcció. Això sí, tots els meus respectes i admiració per la tasca de la senyora Suttner”.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top