Arxiu

Més recursos per la investigació

Massa sovint oblidem o no fem gaire cas de les coses que tenim a la vora nostra i aplaudim i valorem les que vénen de fora. Això ens passa especialment en el cas dels descobriments científics. I penso que no respon a la realitat, com ens ho demostra que aquí mateix, a la Universitat Autònoma, un grup d’investigadors ha aconseguit curar la diabetis tipus 1, de moment, en gossos. És un descobriment de primer ordre que ha tingut molt poc ressò. I això malgrat els pocs recursos que els governs dediquen a la investigació, el que obliga a molts científics a buscar feina a l’estranger. Estic convençut que, si aquí es dediquessin més diners a la investigació, tenim gent que faria meravelles.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top