Arxiu

Enganxines de partits embruten la ciutat

Que Sabadell sigui una ciutat neta depèn de que el servei de neteja funcioni. Però el més important és que nosaltres no l’embrutem. Una de les formes d’embrutar la ciutat és omplir d’enganxines parets, faroles, semàfors, senyals de trànsit, etc. També ens pensem que els partits polítics han de ser un exemple per a nosaltres, respectant l’espai públic més que ningú. Doncs això no passa a Sabadell perquè hi ha un partit polític, Entesa per Sabadell, que està omplint la ciutat d’enganxines. No crec que mereixi cap confiança de bona gestió de la ciutat un partit polític que per sistema es dedica a embrutar-la.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top