Arxiu

Inseguretat i indefensió

El matí del passat dia 1 de març, en arribar al taller, instal.lat a la zona industrial de Sabadell, vaig trobar la porta d’entrada completament forçada. M’havien robat durant la nit. Ja és la tercera vegada que m’ho han fet i, a més, si deixo algun vehicle aparcat al carrer, roben les bateries o el gasoil. Quina lacra!
Si no organitzem la justícia, no podem funcionar amb tanta inseguretat, és impossible. Els que intentem tirar endavant, què hem de fer? En aquest polígon ja hi queden poques empreses.
En l’anterior robatori que vaig patir, dos dels meus empleats van agafar els delinqüents. Els mossos els van dur a comissaria, vaig haver d’anar a declarar el robatori a la comissaria. En la declaració no vaig reclamar res, simplement vaig dir que en l’expedient figurés una ordre d’allunyament perquè, com que els delinqüents coneixien els operaris, un dia podien passar i clavar una ganivetada a un d’ells. Amb la meva petició, semblava que el delinqüent era jo… Al cap d’un temps es va fer el judici i els autors del robatori no s’hi van presentar (no passa res) mentre que nosaltres perdem hores de feina i sembla que no tingui importància.
La nit del dia 1, l’alarma, tot i estant connectada, resulta que no es va activar. Tot és un negoci?
Què hem de fer amb tanta inseguetat i indefensió? Sembla que aquí només viuen bé els delinqüents.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top