Arxiu

Comencen les obres del Passeig i els desviaments de trànsit

Les màquines han iniciat els treballs de remodelació del Passeig Manresa que quedarà tallat a la circulació durant les properes sis setmanes. Les obres han obligat a posar en marxa el dispositiu de trànsit que ha convertit el carrer d’Alfons XIII en una via de doble sentit per facilitar el pas dels autobusos urbans i els taxis a través d’un carril pintat en direcció a la Rambla. El desviament dels autobusos afecta a nou línies i ha comportat l’anul·lació de les dues parades de la Plaça del Dr. Robert. Pel que fa a les obres és previst dotar al Passeig Manresa d’una vorera més ample a la façana de Belles Arts. A l’altra banda, degut a l’existència de la rampa d’accès al pàrking, no es podrà modificar. Recordem que des de fa un mes i mig es treballa a la plaça de l’Àngel. Aquestes obres és previst que s’acabin d’aquí quinze dies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top