Arxiu

Sabadell surt al carrer per viure la diada de Sant Jordi

Els carrers de Sabadell han regiustrat una gran afluència de persones disposades a gaudir amb intensitat de la diada de Sant Jordi. L’emplaçament del Mercat Central ha contribuït a fer més acollidora la jornada. Una seixantena d’autors sabadellencs ha signat llibres de les seves obres al llarg de tota la jornada. A més, aquest any ha estat especialment solidari ja que moltes entitats han destinat la seva recaptació a finalitats altruistes.  Tal i com ha comentat l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez “aquest dia la cultura s’apropia de l’espai públic i les entitats tenen l’oportunitat de  donar-se a  conèixer”. L’alcalde Sánchez ha afegit que “l’esperit de la Diada de Sant Jordi ens permet compartir els valors de convivència, ciutadania i de la cultura”.
L’acte de lectura pública de poesies escrites per dones d’arreu del món i de textos de Salvador Espriu, com a homenatge dins dels actes de celebració de
l’any Espriu ha comptat amb la participació de l’alcalde de Sabadell i diversos regidors i regidores han participat, a més de parelles lingüístiques, alumnes del CNL, voluntaris d’Òmnium Cultura i alumnes d’algunes escoles de primària de la ciutat. Aquesta activitat ha comptat amb l’acompanyament musical d’alumnes
del Conservatori Municipal de Música. En total prop de 200 persones

.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top