Arxiu

Els alumnes no marxen del Rectorat i amenacen amb noves protestes. El rector creu que el bloqueig «debilita» la unitat contra les retallades

Els estudiants de la UAB no pensen abandonar l’ocupació del Rectorat i amenacen amb «noves mesures de pressió». Ahir van impedir l’accés dels treballadors durant dues hores.

Els estudiants que ocupen el rectorat de la UAB es quedaran al centre durant tot el cap de setmana i allargaran la protesta fins que els òrgans de govern vulguin negociar, segons va explicar la portaveu de la Coordinadora d’Assemblees de Facultats de la UAB, Maria Garcia, qui comentà que la setmana vinent hi haurà més «mesures de pressió», tot i que no ha concretat quines.
Els estudiants acusen el rector de negar-se a negociar i de voler desgastar les protestes.
Una seixantena de joves van impedir ahir divendres l’entrada de treballadors al Rectorat entre les 8 i les 10 del matí.
Com a resultat, unes 200 persones van començar la jornada laboral amb dues hores de retard, tot i que sí els van deixar fitxar a mesura que anaven arribant. Després van tallar durant deu minuts el pas dels Ferrocarrils de la Generalitat a l’estació de la UAB.
Els alumnes ocupen el rectorat des de fa onze dies per demanar que s’executin de forma immediata les mocions aprovades al claustre del 21 i 22 de març.

Comentaris
To Top