Arxiu

El forat del mig del Passeig s’està acabant de tapar

«Mirant des del Zara, es tornarà a poder veure gairebé el final del Passeig», diu amb evident alegria Ricard Borrell, de la Rellotgeria Borrell. Els comerciants i el veïnat en general estan assistint amb evident satisfacció a la cobertura del primer dels dos grans forats del Passeig de la Plaça Major, en concret el que té a una banda la Rellotgeria Borrell i l’estudi fotogràfic Monistrol, entre d’altres comerços, i a l’altre l’Estanc Costa, també entre d’altres botigues. En vigílies de la Festa Major, la setmana vinent per tant, s’enretiraran les tanques fins a envoltar tan sols dos forats molt més petits, corresponents repectivament a l’escala i l’ascensor de la futura estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top