Arxiu

Diari de Sabadell renova els càrrecs directius de la publicació Josep Mercadé assumeix la direcció i Mònica Méndez la gerència

Diari de Sabadell ha renovat els seus càrrecs directius de cara a consolidar la seva posició dins del panorama comunicatiu de la ciutat i la comarca. El periodista Josep Mercadé Mateu assumeix la direcció de la publicació i Mònica Méndez
Sánchez la gerència. Coincidint amb la jubilació de Ramon Rodríguez Zorrilla i de Romà Gamell Cruells, fins ara director i gerent, respectivament, Vallesana de Publicacions, S.A., empresa editora de Diari de Sabadell, ha decidit renovar els seus càrrecs directius.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top