Arxiu

Sabadell taca de groc les terres de l’Ebre i part del Penedès

Els milers de sabadellencs que ahir van sortir al carrer per participar en una Diada de l’Onze de Setembre qualificada d’històrica van contribuir a sumar 1,6 milions de catalans que van formar la Via Catalana des del Pertús fins a Vinaròs en un clam a favor de la independència. Tot això en una jornada festiva que es va desenvolupar sense incidents malgrat el trasbals circulatori prop de la N-2 i la N-340. Gràcies a la col·laboració de molts d’ells D.S. pot oferir en aquesta edició el testimoni gràfic d’aquest  ampli desplegament.

Tres kilòmetres sencers de la carretera nacional 340 van ser ocupats ahir de 4 a 6 de la tarda per sabadellencs. Els de la UES amb banderoles negres, els de la Creu Alta amb la simpatia que els caracteritza, els grups d’esplai fent ballarugues damunt l’asfalt, tothom guarnit amb l’estelada, fent fotos amb mòbil i cantant independència sense esverament, sense ràbies ni odis, amb serenitat i bon humor. 

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top