Arxiu

D’aquí a un any el Passeig pot quedar finalment reconstruït

El paisatge del Passeig de la Plaça Major, desolat d’ençà que al 2008 van començar les obres dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), continua sent digne dels exteriors de pel·lícules con Roma Città Aperta o Germania Anno Zero, de Rosellini. Evidentment, no hi ha passat tant com una guerra, amb els consegüents balanços de morts i famílies sense sostre. Però el terme «destrucció», referit a la vida comercial i ciutadana en general, dóna peu a un cert símil, sense sortir del realisme. Sobretot pel que fa a començar de nou i a la perspectiva de la reconstrucció. «Esperem que d’aquí a un any el Passeig estigui pràcticament reconstruït, amb el nou pàrking funcionant i en plena activitat. Més que desitjar-ho, comencem a veure-ho factible», diu esperançat el president de Comerç Centre, Josep Maria Porta.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top