Arxiu

La tuneladora arriba al Passeig i acabarà el túnel al novembre

Amb la tuneladora acabada d’arribar al Passeig, el sotsdirector d’Infrastructures Terrestres i Transports de la Generalitat, David Prat, espera que al novembre estarà acabat el túnel de l’anomenat Metro de Sabadell, la perllongació fins a Ca n’Oriac dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. La potent màquina està avançant a velocitats de rècord, amb puntes de 30 metres perforats i construïts per dia. Va sortir el 16 d’abril del pou d’atac de la Creu Alta. De complir-se la nova previsió, sis mesos li hauran bastat per fer els 2’9 kilòmetres del túnel

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top