Arxiu

Setmana contra el Deute

La Coordinadora Un altre món és possible de Sabadell, volem recordar que entre el dia 8 i el 15 d’aquest mes d’octubre es celebra la semana global contra el Deute.
Activistes de tot l’Estat ens unim a la mobilització internacional per denunciar la il.legitimitat del deute i les mides d’austeritat.
Entre d’altres activitats es presentaran els primers fruits de les Auditories ciutadanes i es reivindicarà la justicia económica i social davant la dictadura del deute i l’austeritat.
Recordem que el passat 27 de setembre el Consell de Ministres de l’Estat espanyol va aprovar el pagament dels interesos del deute pel 2014 que signifiquen 36.950 milions d’euros, és a dir 6 vegades més del que es destinarà a Investigació i desenvolupament (I+D) 25 vegades més del que es destinarà  a beques i 47 vegades més al que es destinarà a vivenda. Dir també que entre el 2008 i el 2012 l’Estat ha destinat 113.156 milions d’euros a pagar interesos del deute.
La setmana acabarà amb un acte final el dia 16 a l’Aula Magna de la Universitat Central de Barcelona (Pl. Universitat) a les 7 de la tarda amb la presentación del llibre:¿ Por qué no debemos pagar la Deuda?.Razones y alternativas. Hi participaran Carlos Sánchez Mato, professor d’economia de la Universitat Complutense de Madrid,  Itziar González de Parlament ciutadà i Jaume Asens de l’Observatori del Deute.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top