Arxiu

Gràcies, Sabadell Gent Gran

La mare va morir el passat 2 d’octubre. Va passar els últims cinc anys en el centre Sabadell Gent Gran. En un principi va estar allotjada en un apartament tutelat fins que una hemorràgia cerebral va fer que hagués de passar a les dependències residencials. Una segona hemorràgia, ara fa dos mesos, va fer que passés a ser totalment dependent i que necessités atenció i cura constant per la més mínima de les seves necessitats, les quals va tenir cobertes en tot moment.
En la seva última setmana, en la que la mare va entrar en coma, els fills vam tenir totes les facilitats imaginables per poder-la acompanyar; ens van permetre estar les vint-i-quatre hores del dia al seu costat i ens vam poder acomiadar de la mare d’una manera tranquil·la. El personal del centre va mostrar un tracte exquisit tant amb la mare com amb els familiars que l’acompanyàvem, i en tot moment van estar pendents de les nostres necessitats.
Volem, amb aquestes línies, fer un petit reconeixement públic i expressar el nostre agraïment a tot el personal de Sabadell Gent Gran (auxiliars, infermeres, fisioterapeutes, doctora, personal de cuina i neteja, d’administració…), que amb la seva professionalitat i tendresa van donar a la mare una digna qualitat de vida aquests últims anys i que, sobretot, amb les seves atencions i afecte han fet que aquests últims dies, dins del dolor, hagin estat una mica més amables, per a ella i per a nosaltres.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top