Publicitat
Arxiu

Ajuntaments i Generalitat reclamen que es reprengui el projecte del Quart Cinturó

Els ajuntaments de Sabadell i Terrassa i la Generalitat van escenificar ahir el consens al que han arribat per reclamar al Ministeri de Foment la represa del projecte del Quart Cinturó. El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, va traslladar un missatge clar: la urgència de tirar endavant el perllongament de la B-40 de Terrassa a Sabadell, el Quart Cinturó, «perquè el Vallès Occidental és una potent comunitat amb més de mig milió de persones, i sovint no sóm capaços de fer notar la seva trascendència».

Ho va dir en el transcurs d’un acte que va tenir lloc ahir al Consell Comarcal del Vallès Occidental i que va escenificar el front comú en favor d’aquesta infraestructura. Els representants de les administracions van consensuar aquest compromís també amb representants del teixit social i empresarial de la comarca.

Publicitat

Reclamar la reactivació del projecte del Quart Cinturó «no té cap sentit», segons va manifestar ahir a D.S el portaveu de la Campanya contra el Quart Cinturó, Manel Larrosa. Assegura que «les prioritats d’inversió del Vallès no passen per aquí»,

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top