Arxiu

Ajuntaments i Generalitat reclamen que es reprengui el projecte del Quart Cinturó

Els ajuntaments de Sabadell i Terrassa i la Generalitat van escenificar ahir el consens al que han arribat per reclamar al Ministeri de Foment la represa del projecte del Quart Cinturó. El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, va traslladar un missatge clar: la urgència de tirar endavant el perllongament de la B-40 de Terrassa a Sabadell, el Quart Cinturó, «perquè el Vallès Occidental és una potent comunitat amb més de mig milió de persones, i sovint no sóm capaços de fer notar la seva trascendència».

Ho va dir en el transcurs d’un acte que va tenir lloc ahir al Consell Comarcal del Vallès Occidental i que va escenificar el front comú en favor d’aquesta infraestructura. Els representants de les administracions van consensuar aquest compromís també amb representants del teixit social i empresarial de la comarca.

Reclamar la reactivació del projecte del Quart Cinturó «no té cap sentit», segons va manifestar ahir a D.S el portaveu de la Campanya contra el Quart Cinturó, Manel Larrosa. Assegura que «les prioritats d’inversió del Vallès no passen per aquí»,

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top