Publicitat
Ciutat

Després de vint anys arrassat, comença la urbanització del Passeig

Gairebé fa vint anys que la construcció del mercat provisional va deixar arrassat el Passeig de la Plaça Major. L’urbanització definitiva hauria d’estar construïda abans d’un any, després de les inici ahir de les obres, circumscrites de moment al Racó del Campanar. Passada la campanya de Nadal s’extendran al Passeig.
El tinent d’alcalde, Josep Ayuso, i la Cap del Departament Municipal d’Urbanisme, van presentar ahir el nou projecte, l’execució del qual s’ha adjudicat a l’empresa Copcisa per 913.000 euros. La construcció coincidirà amb la dels accessos al parking i la futura estació, prevista per al primer semestre del 2014.
El projecte encara està sent revisat per una comissió formada conjuntament per tècnics municipals i profesionals proposats per la Fundació Bosch i Cardellach, institució acadèmica ciutadana. L’arquitecte Josep Llobet, fins fa uns mesos director d’aquesta entitat, valora el projecte en termes elogiosos

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top