Ciutat

Després de vint anys arrassat, comença la urbanització del Passeig

Gairebé fa vint anys que la construcció del mercat provisional va deixar arrassat el Passeig de la Plaça Major. L’urbanització definitiva hauria d’estar construïda abans d’un any, després de les inici ahir de les obres, circumscrites de moment al Racó del Campanar. Passada la campanya de Nadal s’extendran al Passeig.
El tinent d’alcalde, Josep Ayuso, i la Cap del Departament Municipal d’Urbanisme, van presentar ahir el nou projecte, l’execució del qual s’ha adjudicat a l’empresa Copcisa per 913.000 euros. La construcció coincidirà amb la dels accessos al parking i la futura estació, prevista per al primer semestre del 2014.
El projecte encara està sent revisat per una comissió formada conjuntament per tècnics municipals i profesionals proposats per la Fundació Bosch i Cardellach, institució acadèmica ciutadana. L’arquitecte Josep Llobet, fins fa uns mesos director d’aquesta entitat, valora el projecte en termes elogiosos

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top