Arxiu

La cobertura 4G arribarà el gener a tot Sabadell

Telefònica preveu que el mes de gener tota la ciutat disposi de cobertura 4G, la qual cosa li permetrà prestar aquest servei d’última generació i Banda Ampla Mòbil. Aquesta tecnologia fa possible nous usos del mòbil, especialment els relacionats amb el vídeo i la televisió d’alta qualitat. El director general de Telefònica, Kim Faura, va explicar ahir aquest desplegament en el decurs de la jornada TicBiz celebrada al Museu del Gas adreçada especialment a empresaris i emprenedors. Pe la seva banda, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez ha detallat les obres de desplegament de la fibra òptica i el 4G. Segons ha explicat «estem impulsant totes les accions polítiques que van  en la línia que la tecnologia sigui un element que permeti la millora econòmica, major transparència i accessibilitat. Per aconseguir-ho necessitem la infraestructura de fibra òptica i 4G i la podrem tenir a partir del proper any». Kim Faura ha afirmat que «a Sabadell hem trobat la complicitat de l’Ajuntament i de  l’alcalde, que és molt sensible a les noves tecnologies, per donar més serveis i fer més eficient l’administració».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top