Arxiu

Inversió de 65 mil euros per adaptar habitatges a les necessitats de la gent gran

L’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona han invertit 65 mil euros al programa d’arranjament d’habitatges per adaptar-los a les necessitats de la gent gran. En total s’han fet o es faran durant el 2014 actuacions a 53 vivendes. El programa consisteix en facilitar i finançar reformes bàsiques per millorar l’accessibilitat a persones grans amb pocs recursos.

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el diputat de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva, i la regidora de Serveis Socials, Marta Farrés, han visitat aquest matí una d’aquestes vivendes, al carrer Agnès Armengol, on gràcies al programa la propietària, Juana Martínez, disposa d’un bany accessible que li dóna seguretat. El programa arriba a 88 ajuntaments de la demarcació de Barcelona i durant el període 2013-14 té previst fer més de 1.1oo arranjaments. El 80 per cent de les intervencions són per millorar l’accès al bany.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top