Arxiu

Debat intens al ple sobre el soterrament dels Ferrocarrils a Can Feu

  • PLE MUNICIPAL
  • S’aprova una moció de CiU amb el suport del PSC i del PP a favor dels aprofitaments urbanístics per dur a terme l’obra.
  • La moció d’Entesa, amb el redactat de la Plataforma Soterrament FGC, Ara!, no aconsegueix tirar endavant

Les dues mocions sobre el soterrament del Ferrocarrils de la Generalitat entre Gràcia i Can Feu ha estat el tema més polèmic del ple municipal de gener. Durant més d’una hora s’ha mantingut un pols entre els diferents grups municipals amb la presència entre el públic d’una representació de la Plataforma Soterrament FGC, Ara! Una portaveu ha intervingut demanant que s’exigeixi a la Generalitat que faci aquesta obra. Per la seva banda, la moció de Convergència i Unió a favor d’assumir part del cost de l’obra amb les plusvàlues de la requalificació de terrenys ha estat aprovada el vot a favor de CiU, PSC, PP i ICV. La moció de la Plataforma, presentada per Entesa, ha estat rebutjada amb l’abstenció de PSC i CiU. Durant l’intens debat ES ha posat en dubte la voluntat del govern de fer aquest soterrament. CiU i PSC han insistit en que la fòrmula de la requalificació és la més factible en aquest moment.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top