Arxiu

Debat intens al ple sobre el soterrament dels Ferrocarrils a Can Feu

La Plataforma ‘Soterrament FGC, Ara’ dijo en el pleno que «o se hace ahora o no se hará nunca»
La Plataforma ‘Soterrament FGC, Ara’ dijo en el pleno que «o se hace ahora o no se hará nunca» / LLUÍS FRANCO

S’aprova una moció de CiU amb el suport del PSC i del PP a favor dels aprofitaments urbanístics per dur a terme l’obra.

La moció d’Entesa, amb el redactat de la Plataforma Soterrament FGC, Ara!, no aconsegueix tirar endavant

Les dues mocions sobre el soterrament del Ferrocarrils de la Generalitat entre Gràcia i Can Feu ha estat el tema més polèmic del ple municipal de gener. Durant més d’una hora s’ha mantingut un pols entre els diferents grups municipals amb la presència entre el públic d’una representació de la Plataforma Soterrament FGC, Ara! Una portaveu ha intervingut demanant que s’exigeixi a la Generalitat que faci aquesta obra. Per la seva banda, la moció de Convergència i Unió a favor d’assumir part del cost de l’obra amb les plusvàlues de la requalificació de terrenys ha estat aprovada el vot a favor de CiU, PSC, PP i  . La moció de la Plataforma, presentada per Entesa, ha estat rebutjada amb l’abstenció de PSC i CiU. Durant l’intens debat ES ha posat en dubte la voluntat del govern de fer aquest soterrament. CiU i PSC han insistit en que la fòrmula de la requalificació és la més factible en aquest moment.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top