Arxiu

L’Estruch serà un dels principals centres del circ de Catalunya

2.1 a 7col

Coincidint amb la presentació de la programació del segon semestre de L’Estruch, aquest equipament municipal dedicat a la creació de les arts en viu ha estat triat entre tres municipis per la Generalitat per acollir «La Vela», un dels principals centres de les arts del circ a Catalunya. Pel sector suposa un espai de recerca i creació i un foment de la professionalització i interrelació dels creadors.

El Centre de Creació del Circ La Vela, que va néixer l’any 2005, sota titularitat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i que aquest va acordar donar-lo al Departament de Cultura de la Generalitat al maig del 2013 perquè no podia assumir-ne les despeses de funcionament, s’acaba d’ajudicar a L’Estruch.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top