Arxiu

25 anys de l’agermanament amb l’Argub

Sabadell commemora durant aquest 2014 el 25è aniversari de l’agermanament amb l’Argub, al Sàhara Occidental. L’alcalde ha manifestat avui la voluntat d’aprofitar l’esdeveniment per reeditar la col·laboració entre les dues ciutats. Per la seva banda, Fermí Vallbé, membre de Solidaris amb el Poble Sahrauí, recorda que aquest agermanament sempre ha estat molt viu i destaca accions com l’existència de la Casa de Malalts, les comissions mèdiques als campaments de refugiats o les colònies per a infants sahrauís. En el marc del Consell de Solidaritat, s’ha posat en marxa una comissió de treball per portar a terme les accions de commemoració.SAHARA

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top