Arxiu

Blaumut i el cor Geriona de l’«Oh Happy day!» tocaran al Principal

Blaumut

Els seguidors d’una de les grans revelacions del nou pop català, Blaumut, que són molts, estaran contents perquè el quintet passarà per Sabadell el proper 4 d’abril en la gira del seu disc El turista.
El seu concert  serà al Teatre Principal i l’acaba d’anunciar la promotora sabadellenca UiU. Les entrades, entre 7 i 15 euros, s’han començat a vendre aquest divendres, així com les de l’altra nova proposta dels cosins Urpí: el cor gironí Geriona, conegut pel programa de TV3 Oh Happy day!. El seu recital és el 22 de febrer (de 7 a 13 euros, també al Principal).
Pa amb oli i sal
Blaumut ha signat composicions tan rodones com la popularíssima Pa amb oli i sal –que a més de sonar al camp del Barça presumeix de ser el tema més ‘xiulat’ dels últims anys– i és una de les apostes del segell sabadellenc Picap. Van signar amb ells el 2011 i l’any següent editaven aquest primer disc que combina el pop, el folk o la clàssica amb cançó d’autor, lletres sorprenents i grans dosis de creativitat.
Encapçalat pel guitarrista i cantant Xavi de la Iglesia, Blaumut casa feliçment una bateria i bases electròniques amb un violí, un violoncel i un contrabaix. La seva projecció ha estat fulgurant, amb un directe que ha saltat al Grec i altres festivals com el de Cap Roig o l’Acamapada Jove.
Pa amb oli i sal va guanyar el premi Enderrock a la millor cançó per votació popular. I l’any passat el seu segon senzill, Bicicletes, semblava prendre el relleu. El grup també ha participat al disc d’homenatge a Salvador Espriu amb la versió de I beg your pardon.
Coral televisiva
I si fa poc omplien el Teatre Sant Vicenç els Ol’ Green, els seguidors de l’Oh Happy day! podran gaudir de les cançons que el cor semifinalista Geriona ha interpretat al programa de TV3. Les reuneixen a l’espectacle «Oh happy Geriona», on condensen també el seu entusiasme i qualitat humana que els ha permès créixer.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top