Arxiu

Sílvia Pérez Cruz i Mishima actuaran el juny a La Faràndula

45.6 a 2col

Sílvia Pérez Cruz (Foto: Lourdes R. Basolí)

La promotora sabadellenca UiU va confirmar divendres dos concerts més a Sabadell: el grup Mishima (divendres 6 de juny) i Sílvia Pérez Cruz amb Refree (diumenge 29 de juny). Ambdós concerts tindran lloc al teatre municipal la Faràndula. La banda del cantant i guitarrista David Carabén sortirà amb entrades entre 15 i 25 euros.
La de Pérez Cruz (de 15 a 26 euros) serà l’única actuació al Vallès per presentar el seu nou CD, encara sense títol. Vindrá amb Raül Fernandez «Refree», productor dels seus discos amb el qual l’uneix un estret vincle artístic.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top