Arxiu

Sabadell acull una nova formació única a Espanya

2.1 A 8 COL.

En un mercat laboral canviant, s’ha de replantejar com i amb quines especialitats s’han de formar els futurs treballadors. La formació professional, que aquest curs compta amb 3.488 alumnes a Sabadell, ha d’anar de la mà de l’empresa i, en aquest sentit, a la ciutat s’estan posant en pràctica iniciatives pioneres. Es tracta del cicle de carrosseria d’aeronaus, únic a tot Espanya, que es fa a l’Aeroport de Sabadell, o els cicles de modalitat dual, que incorporen un període de contractació en una empresa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top