Ciutat

Josep Ayuso apel·la a la unitat del partit a l’acte de final de campanya

DSC_3735

El candidat a les primàries del PSC, Josep Ayuso, ha celebrat aquest vespre a l’auditori de Fira Sabadell l’acte final de campanya amb l’assistència de més de 200 persones i amb la participació destacada dels regidors del govern municipal que li donen suport, així com dels  dos diputats, Montserrat Capdevila (Parlament) i Carlos Corcuera (Congrés de Diputats). Ayuso ha demanat que el candidat que sigui escollit compti amb un ampli suport per tal d’aconseguir la unitat del partit. També ha manifestat el seu compromís de treballar per a la ciutat fins el dia de les eleccions tant si surt o no escollit candidat a les municipals de 2015.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top