Arxiu

Desmantellen dues plantacions de marihuana en dues naus industrials de Sabadell

Una operació conjunta de la policia espanyola i la Guàrdia Civil ha desmantellat dues plantacions de marihuana en dues naus industrials del barrio de Can Feu, en Sabadell. En total han confiscat 2.337 plantes, 682 esqueixos i 3.700 euros en efectiu. La investigació va començar arran de les queixes de diversos veïns perquè la plantació il·legal produïa talls de llum perquè consumia massa energia, i la nau desprenia una forta olor de marihuana. Els agents van arrestar un dels encarregats de la plantació quan sortia del local. El mateix dia, van detenir tres persones més quan entraven a la nau i van descobrir un altre cultiu en un altre local pròxim. Als arrestats se’ls acusa de tràfic de drogues i de frau elèctric.863297

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top