Publicitat
Ciutat

El Bar Antonio de l’anunci dispara les vendes de dècims de la loteria de Nadal

5.1 a 3 colL’anunci de la loteria de Nadal no només ha obtingut el reconeixement de «públic i crítica» a diferència del molt parodiat de l’any passat, que va ser la riota de tothom, amb Montserrat Caballé, Raphael i  Bustamante. A més, l’emotiu anunci del Bar Antonio d’enguany ha servit també per augmentar les vendes. Així de taxatius són els loters consultats per Diari de Sabadell que parlen d’un abans i un després de la campanya publicitària. «La temporada va començar molt fluixa,  tan fluixa que ens va espantar una mica», recorda Julián Larque, propietari de l’administració número 1 al Passeig de la Plaça Major. Però tan bon punt van començar a emetre l’anunci del Bar Antonio per televisió, continua Larque, «la gent va començar a venir a comprar més i més dècims i la venda es va accelerar. Es va notar moltíssim i no tenim cap dubte que l’increment va ser degut a aquest spot».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top