Publicitat
Ciutat

Els alcaldables de CiU i d’ERC entre els inculpats pel 9-N

CarlesRossinyol, alcaldable de CiU i diversos membres de l’execuiva local d’ERC, entre ells l’alcaldable, Juli Fernández, s’han autoincupat per la celebració del 9-N davant dels Jutjats de Sabadell. Els representants polítics s’han afegit a les persones que a títol individual han fet el mateix en suport al president de la Generalitat i els consellers del govern català que han estat imputats per organitzar la jornada del 9-N. Les dues formacions polítiques s’han sumat a la campanya d’autoinculpació engegada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va decir admetre a tràmit la qurella per la celebració de la votació del 9 de noviembre.

Segons ha dit Carles Rossinyol, amb aquest gest “volem demostrar el suport al president i a la ferma voluntat de votar”. Per la seva part, l’alcaldable d’ERC, Juli Fernández ha considerat que “cal agrair, de nou, la capacitat de la gent i la mostra de solidaritat que s’està donant al procés”.

IMG-20141224-WA0003

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top