Ciutat

Un ple municipal de comiat gens protocolari

En acabar la sessió plenària de dimarts es va fer una foto de família amb els regidors que marxen. Falten Antonio Vega i Lluís Monge
En acabar la sessió plenària de dimarts es va fer una foto de família amb els regidors que marxen. Falten Antonio Vega i Lluís Monge / ESTEVE BARNOLA

El ple municipal de comiat de legislatura no ha estat gens protocolari. Alguns regidors de l’oposició com Joan Mena (EUiA) o Virgínia Domínguez (Entesa) s’han referit al Cas Mercuri  i han aprofitat per retreure l’actitud del PSC.  De l’equip de govern la regidora Marta Farrés ha trencat el seu silenci i s’ha desmarcat del seu partit criticant el tracte rebut per alguns companys. En això també ha coincidit la llarga intervenció de l’alcalde, Joan Carles Sánchez, que ha reconegut també que alguns dels seus propis companys l’han deixat sol en aquests poc mes de dos anys d’alcalde després de la renúncia de Manuel Bustos.

El darrer ple municipal, amb un únic punt a l’ordre del dia, l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, ha donat pas al comiat de 15 dels 16 regidors que deixen l’Ajuntament quan aquest dissabte es constitueixi el nou consistori. Joan Manau ha estat l’unic que ha declinat intervenir.

Han parlat, per aquest ordre, Antonio Vega, Carles Marlés (regidors no adscrits), Aureli Calvo (ICV), Joan Mena (EUiA), Virgínia Domínguez (Entesa), Cuca Santos (PP), Jordi Font i Rosa Roig (CiU), Roberto Abril, Ramon Burgués, Joaquim Carné, Marta Farrés, Lluís Monge, Cristina Moreno (PSC).  Tots ells a la foto menys Lluís Monge.

Comentaris
To Top